Frustrerande som tusan..

Seriöst.. varför kan det inte bara vara lätt att åka ifrån Sverige? Vill bort, blir bara arg när det ska bli grått, kallt och jävligt.. Men om jag nu tvunget ska vara kvar så kunde det ju vara lite lättare att vara här också.
Kan inte bo i ett hus där jag måste ta en massa mediciner för att slippa dö av allergi så länge till. Kommer inte kunna bo någon annan stans förrän jag får jobb, minimal chans att få ett jobb när jag inte har körkort. Och körkort kommer jag inte kunna ta förrän jag har ett jobb för de tvunget ska envisas med att det ska vara så satans dyrt! Kan heller inte flytta hem (eller var som nu är mitt hem?) än heller för då kommer det bara bli helt fel, katastrof i min hjärna och i mitt hjärta.. Vad är problemet med det? Bara undrar, och blir jävligt förbannad för den delen också.
Om jag nu inte ska tänka på detta så mår jag ju bra.. livet är bra, perfekt.. fast ändå inte gentligen eftersom att jag måste ju tydligen tänka på detta, annars kommer jag bli fattig och djuren kommer att döda mig.

Eller? Fattar ingenting...

RSS 2.0