Påsk och förvirrad.

Då har det varit påsklov en vecka, så jävla härligt! :D Har varit uppe i Dalarna hos mamma och mina systrar. Har haft så kul, träffat mina underbara vänner! Åkte hem i lördags, Sarah och Ninni följde med :) Helveete vad kung vi är ;)


                                 
                                        Somewhere in between black and white .


Jävligt jobbigt att dras åt två olika håll.. Blir så förvirrad, vet inte om jag tänker på allt eller om jag tänker på inget, för jag kommer aldrig fram till något vettigt. Önskar att jag bara kunde fly från allt och att någon raderade alla mina minnen så att alla bekymmer bara försvann. Hur jag än vrider och vänder på allt så är det alltid någonting som måste gå åt helvete. Och då menar jag inte att något kommer bli lite sämre utan någonting kommer bli helt förstört. Om en dörr stängs öppnas en annan..? Ja, men jag vill ju gärna veta vilken dörr som öppnas, och om det verkligen är den som är det bästa alternativet. Dessutom, den dörren som stängs brukar oftast låsas också, så det finns ju ingen återvändo. Man kan inte gå tillbaka till det som var om man har lämnat det, det kommer alltid att vara annorlunda, eller försvinna i mörkret. Jag vill inte leva i en bubbla och aldrig titta ut. Men vad som finns utanför längtar jag till, jag hoppas att jag någon gång kommer våga att kliva ur. Eller, jag vet att jag kommer att göra det, men när? Antingen blir det för tidigt eller så kommer det redan att vara för sent. Och när det är för sent, vem orkar då för två?


Komplicerat.

Konfliker, jag är inte rädd för att ta en konflikt och det går helt utmärkt att diskutera med mig. Det jag inte klarar av är att diskutera med folk som inte kan acceptera att man har olika åkiskter. Desdtuom behöver folk förstå att det inte behöver finnas ett rätt eller fel på allting. Ett annat problem är när det sker missförstånd eller liknande.. Så ska folk tvunget hålla på att tjata om det i flera dagar efter, kanske till och med flera veckor. Asså ärligt talat, vad är problemet med att förstå att inget som sägs kan förändra det som redan har hänt? Skit samma om vem det var som gjorde fel eller rätt, det spelar ingen roll! Det är inte så hemskt att göra fel att man alltud måste hitta den som gjorde "fel" eller vad man ska säga. Alla gör fel och missförstår ibland. Gjort är gjort, släpp det! Jag blir så arg på sådant. Så ska dom säga att "ja men du sa såhär och såhär...." och ska bli arg på mig om det är jag som har missförstått. Asså diskutera jätte gärna med mig, men inte om sådant som är helt ovisentligt. Om något problem som ändå inte går att lösa för det redan har hänt. Jag tar gärna på mig att det är jag som har gjort "fel", men försök inte dra upp det ännu mer och gör mig arg istället. Det är väl bara jävligt onödigt. När jag säger att ja det är jag som har gjort fel så släpp det för fan efter! Det är ju förbannat vad folk är dryga..






För övrigt så har det varit en jätte härligt helg! :) Varmt och skönt ute! Gått promenad med hundarna, grillat, spelat kubb, och spelat bingo. Och vi får ju för all del inte glömma - tittat på Big brother :P

Längtar..

Drömmer mig bort och föreställer mig att det är sommar..Så skönt det ska bli att få vara ledig ett tag och bara njuta. Och över huvudtaget bara vara lycklig över att det för en gångs skull är sommar i vårat gråa jävla land!

Bal...

Varför tycker helt plötsligt folk att det är tråkigt med bal? Själv tycker jag att det är roligt och något annorlunda. Sen tycker jag att det är lite tråkigt den "traditionella" balen ändras. Det är inte längre viktigt med en vacker lång klänning eller att man har en kavaljer. Utan att de flesta i stället har en "cocktailklänning" och tycker inte alls det är något viktigt med att ha en kavaljer som bjuder med en på balen. Det är ju lite av hela grejen med en bal, den ska vara klassisk och gammeldags. Men ja, man kan ju inte göra annat än att acceptera det.


Har hittat balklänningen jag vill ha! jag håller i med att ha en långklänning i alla fall :P Hoppas bara att den finns kvar..

RSS 2.0